Ахмед Доган вече е социалнослаб, отоплява се с дърва от Емил Димитров

Oct 22, 2013     zhelyo     2945
Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган вече е със статут на социалнослаб и се отоплява с дърва, продадени му на преференциални цени от бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров, понастоящем един от лидерите на БАСТА.


Сокола, както иронично е известен повелителят на държавните порции, е прибегнал до помощи от бивши политически колеги, след като е спрял да бъде политически лидер.


"За цифровизацията г-н Доган е поискал крайслер с антенки от Цветан Цветанов, за да може да гледа новините на турски език по БНТ" - съобщават от антуража на оттеглилия се сив кардинал на родната политика.
От самотата на пенсионирания политик Доган разчитал да се отдалечи чрез създаване на профили в различни социални мрежи, за които получил 100-ина хиляди лева от Мирослав Найденов, бивш министър на земеделието. По молове поечетният председател на ДПС ходел с Емилия Масларова, известна като кралица Мидас.


Очаква се идните дни Доган да мине проби при Бистришките тигри, където можел да заиграе, тъй като втородивизионният отбор имал нужда от второ популярно име след Бойко Борисов, за да продава екипи и да се издържа в условията на чиста като сълза пазарна икономика.


zhelyo


 

Бихте ли помогнали на Ахмед Доган да върже двата края?

Избери отговор!
Край