Предлагат децата, некласираnи за детски градини, да бъдат хвърляни от висока скала

Feb 14, 2014     zhelyo     6413
От столична община разрешиха проблема с препълнените детски градини и липсата на достатъчно свободни места. От общината предлагат всички деца, които по някаква причина не са успели да се класират в нито едно детско заведение, да бъдат пускани от високи скали, а в случай, че оцелеят, процедурата да бъде повторена.


Само молим родителите да не прибягват до Белоградчишките, защото там ходят много туристи и може да контузим някой чужденец и да ни осъдят”,  обяви един от вносителите на предложението от айфона на 4-годишната си дъщеря.


Така е честно, защото се дава урок на обществото, че в този живот всичко става или на късмет, или с връзки, или с подкуп. А най-често трите заедно в комбинация.”, обясни и кметът на София Йордан Кафандъкова, която не се притеснява, че децата могат да се вдигнат на бунт, окупирайки детска градина, защото ще бъдат сломени с обещания за близалки, дъвки и зайо-байо.
Родители пък видяха позитивното в това децата им да падат на главата си от високо, тъй като това явно носи успех и издигане в кариерата, съдейки по състоянието на повечето министри на Орешарски, които сякаш са се надпреварвали да се хвърлят от виадуктите на магистрала Хемус без обезопасително въже.


beasta

Имате ли по-добро предложение?

Избери отговор!
Край