Хиляди деца на евроатлантически милиардери бяха изключени от руски университети

Mar 11, 2022     zhelyo     12031
РУСИЯ - Контрасанкциите се задълбочават, предаде агенция РИА-Новости посредством много мощен и супертехнологичен гълъб от ново поколение.

Хилядите деца на западни големци, изпратени в руски университети са били отпратени у дома, за да преживеят в родините си икономическите удари по неприятелските държави.

"Деца, ние ви обичаме като свои. Знаете, че Русия няма нищо срещу вас, но не можем да ви оставим тук, където да черпите от културата ни, от несразимата ни икономика, от ценностите ни и свободата ни. Ще се наложи да си идете у дома, докато там не се вразумят и не прекратят русофобията си" - гласи човешкото обръщение към западните галеничета.
Както е известно, милиардери, олигарси, политици и футболни звезди от Европа, Северна Америка и Австралия изпращат децата си далеч от мизерията и гейщината си, за да се изучат в уредената Русия.

Поради затворените самолетни коридори, децата на западните богаташи ще бъдат изпратени у дома с велосипеди, защото в техните родини не се очаква да има работещи бензиностанции вече.
 

Кога ще спре тая размяна на мерки?

Избери отговор!
Край