ДАНС: Кукловодът зад групите на Еврото и Нотариуса е бездомно куче

Feb 28, 2024     zhelyo     2540
СЛУЖБИТЕ - След като ГДБОП разкри, че заплахите срещу министри, магистрати и защитени свидетели по дела за корупция в правосъдието са от неуловим скитник, известен като "Червения пират", от ДАНС разкриха и кукловодите зад мрежата за влияние, натиск, рекет и уреждане на съдебни дела.

Групите на Петьо Еврото и Мартин Божанов - Нотариуса, корумпирали съдии и прокурори, сплашвали и изнудвали бизнесмени и рейдвали фирми и имоти, са били управлявани не от задкулисни играчи, олигарси или политици, а от бездомно куче.

Известен като "Помияра Бенджи", четириногият мафиот, използвайки своята невероятна интуиция и улични умения, е организирал и ръководил цялата мрежа от корупция.
Силният нюх и оплитането на кадри от всевъзможни институции в мрежата на едно куче обаче породи спекула, защото е очевиден почеркът на някоя подмолна и манипулативна котка, считат експерти, усъмнили се в доклада на ДАНС.

От общинското препдриятие Екоравновесие обясниха, че не могат да смогнат с всяко куче, представляващо заплаха за правосъдната, политическата и икономическа система на страната.

Вярвате ли на ГДБОП и ДАНС?

Избери отговор!
Край