Без комунизъм в събота и неделя

Aug 28, 2013     zhelyo     5906
По предложение на премиера властта ще лишава страната от популистки мерки и решения поне през съботите и неделите, за да може да си почине средният и малък социалист.
 

"В събота и неделя правителството няма да предлага комунистически мерки в икономиката. Правим го като жест към поданиците на KLETA MAJKA BALGARIJA, за да подобрим пазарното положение на кварталния пенсионер-комунист" - това заявиха от пресцентъра на Министерски Съвет по-рано днес.
 

Тази нова мярка щяла да бъде пътят към създаването на комунизъм с човешко лице. "Хората са против големите идеологически корпорации, каквато е правителството, и тази политика на социална отговорност ще ни помогне да защитим дребния и среден комунист от идеологическия натиск. Бойният дух на другарите ни ще се върне, ако два дена в седмицата не им се налага да спорят с хормоните на възмутени от правителството интернет лумпени."
"Дребният социалист е важен за нас, представяте ли си ако продължим да говорим за държавна икономика с такива темпове, може да построим комунизма, да направим всички богати и да ги загубим като избиратели" - продължава прес-съобщението, написано сякаш с по-левия крак на Мая Манолова.

Междувременно неизвестни хигиенни маниаци смениха надписа "Съединението прави силата" на Народното Събрание с реклама на шампоана "Wash & Go!".


Жоро Гошев

 

Колко дни без комунизъм седмично?

Избери отговор!
Край