Човек, източвал еврофондове, завиждащ на украинските бежанци за посрещането, всъщност не е гъз

Mar 9, 2022     zhelyo     7843
У НАС - Жител на родината ни всъщност е човек с обострено чувство за справедливост и лек дефицит на обективност, а не тотален лайнар.

Въпреки че през последните три петилетки е участвал в схеми за източването на немалки суми от европейските фондове, заради което е получил по-висок жизнен стандарт, отколкото е изработил, нашенецът Б.К. (43) изрази желание децата му също да получат няколко пакета с ориз и да бъдат подслонени в неотопляем хотел в Балчик в началото на март.

"Не мислим така за своите, както за тези непознати хора. Нищо против. Просто не го разбирам това чуждопоклонничество" - заявява той.
Близки до създателя на тази логика твърдят, че въпреки произволните стандарти, той все пак е добър човек и просто е залепил пукнатото стъкло на колата си с бяло тиксо във формата на Z.

"Той много чете и много се информира. Просто се е завъртял в един омагьосан кръг от фейсбук групи и ютюб клипове, може и да е прав да завижда на жени, избягали с децата си от избомбените им домове, че някой проявява емпатия и гостоприемство към тях" - склонни са да го оправдаят приближени.

Къде бяхте, когато сънародниците ви мизерстваха?

Избери отговор!
Край