Човек демонстрира чувство за превъзходство над останалите, само защото маже хемороидите си с крем за овче виме

Sep 10, 2021     zhelyo     3310
В ЖИВИЯ ЖИВОТ - Потомък на Адам и Ева не изгуби кураж от ударите на живота, а дори напротив - демонстрира перфектно самочувствие.

Макар и възпрепятстван от различни проблеми, възникнали къде поради слабост, къде поради липса на късмет, А.Щ. (47) демонстрира неподправено чувство за превъзходство спрямо околните.

Седящ наведен и движещ се плахо заради наново възпален хемороид, жителят на Млечният път демонстрирал контрол над болежката си, а и темата изобщо, след като темата била повдигната в близък кръг.
"Нищо не разбирате и не знаете как да живеете. Сега ще ви кажа аз на вас какво се прави с тия гадини отзад. Два-три пъти по-евтино е от аптекарските мехлеми. Пише, че става за говеда, коне, магарета, свине, овце, кози и кучета, но ние да не сме по-различни. Мажеш сутрин и вечер и за 2 дни го няма!" - споделил на доверения си кръг познание, с което демонстрирал надмощието си нашият герой.

Разбира се, всички около него ахнали, сякаш въпросният води много по-качествен живот от тях и лекичко го пипнали за късмет.

Вие знаете ли как да замажете положението и да излезете с гордо вдигната глава?

Избери отговор!
Край