Цацаров за Болтовегейт: А може би Бог иска да накаже Панов, че политизирва!

Jun 21, 2017     zhelyo     4821
ХЛОПАРАТУРАТА - Главният прокурор Сотир Цацаров даде поредно обяснение от името на прокуратурата по сагата с развитите и липсващите болтове на колата от НСО, возила преди 2 седмици председателя на ВКС Лозан Панов.


Обвинител №1 предложи нова хипотеза, като заяви, че тя е доста по-вероятна от умишлен саботаж на возилото с цел сплашване или дори увреда на здравето и живота на Панов, известен с досадното си щение правосъдието ни да се реформира поне дотам, че главният прокурор да носи отговорност някога за нещо, а не като сега да не плаща такса за асансьор.


След като прокуратурата обвини немския автомобилен концерн Мерцедес, че болтовете на автомобилите им са от камамбер, вносителят на колите опроверга изводите на държавното обвинение.
"Ами може просто Бог да е искал да го накаже. Лозан Панов очевидно не е безгрешен и месията, за какъвто ни се представя от хилядите медии, които не са зависими от Делян Пеевски и тровят обществото с неистини" - предположи Цацаров, с което продължи традицията родната прокуратура да прави пожелателни изводи в зависимост от това дали ѝ се иска едно нещо да бъде или да не бъде такова, каквото е.


Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова пък попита дали Лозан Панов е истински мъж и допусна, че сигурно е путьо, който си слага колан, дори когато се вози на задната седалка.


zhelyo

Защо Бог иска да накаже Гроздан Павлов?

Избери отговор!
Край