България даде Родопите, Лудогорието и Черноморието си, след като турски военни обезвредиха мина в Черно море

Mar 30, 2022     zhelyo     34673
СОФИЯ - София подписа едностранно капитулацията на 1/3 от територията си в полза на Турция, след като турски военни морски съдове обезвредиха украинска мина край Резово.

Страната ни е предала целите Родопи, Лудогорието и контрола над черноморските си територии в опит да не се въвлече във война, след като турски военни са били забелязани в близост до границата, въпреки че дори не са били на учение.

"Влизаме тотално в положение на Турция, тя защитава турскоезичното население тук, а и ние провокирахме, приемайки 800 натовски войничета. А Възродителният процес, провокациите пред Джамията в София от екскремистки организации и това, че повече българи летуват в Гърция, а не в Турция, са си солидни причини да ни пуснат ракети" - обосновават капитулацията си от българската страна.
Турция обяви, че е изненадана, като целта на военните действия са били обезопасяването на мина, а не денацификацията на България и освобождение на турскоезичното население от дългогодишни антитурски прояви и настроения.

"Не искаме да получаваме територии така, няма тръпка, ако няма боричкане, задръжте си ги" - заявиха от турското посолство, напомняйки, че ако не е била Османската империя, България е щяла да бъде само Видин.

Трябва ли да денацифицираме Македония?

Избери отговор!
Край