България се самозапали

Aug 23, 2013     zhelyo     4405
Малко след примера, даден от притеснително голям дял от нацията ѝ, България се самозапали, след като изпадна в безизходица. 


Пожари из страната бушуват от няколко дни, като се предполага, че те не са запалени от човешка грешка или инциденти, а нарочно от самата България, която от отчаяние желае да прекрати мъките си.


Самозапалването на балканската страна се очаква да бъде пореден знак за политическата класа, че са нужни промени, за да се подобри животът на България и тя да започне да вижда по-светли перспективи.
Макар и потушени, пожарите показват, че страната е в лабилно състояние и е готова на крайни действия, за да избегне несигурния, осеян с разочарования, лишения и нечестност живот. Именно затова са назначени психолози, които да поставят България под непрекъснат мониторинг, за да не се влоши положението ѝ.


Всички близки на една от най-старите държави в света пък са призовани да я търсят, да си говорят с нея и да ѝ припомнят за нейните славни моменти, за да подобрят духа ѝ и да я тласнат към прогрес.


zhelyo в памет на всички, решили по една или друга причина да напуснат реалността и с желание да няма повече

Има ли друга светлина освен пламъка?

Избери отговор!
Край