Португалия - Нашите (Предварително по минути™)

Mar 25, 2016     zhelyo     14129
Националната ни гарнитура (защото нямаме качества за първо, второ, трето и десерт) ще направи мач в Португалия с местния национален отбор. Ето какво ще се случи:

'Химни - Нашият е по-приятен за ухото, след като португалският език звучи като испански по време на получаване на инсулт. Марселиньо неслучайно е избрал да пее на български, а не на майчиния си португалски, докато португалците не могат да се похвалят с нито един натурализиран играч с майчин български.

'Начало - Нашите изпълняват най-оптимистичното си биене на център в мача.
'7 - Горе-долу до тази минута се очаква да приключи и най-хубавата проява на нашите в мача, които до този момент "стоят равностойно".

'12 - 1:0! Живко Миланов си вкарва автогол под носа на Роналдо. Нашите с гордост почват да скандират "Меси, Меси" в лицето на португалецът, който е видимо разочарован, че не той е вкарал гола.

'19 - Вдигната е засада на Спас Делев, въпреки че е на резервната скамейка.

'21 - 2:0! Нани вкарва, след като никой не го посреща по крилото, след като всички са се скупчили да пазят Роналдов и да ги има на снимките от мача покрай него.

'23 - Ивайло Петев вика Лусио Вагнер, за да подмлади повече.
'25 - 3:0! Едер отбелязва. Валери Божинов съжалява, че не е повикан, за да вложи познанията си по сръбски и да го нарече педер.

'28 - Виждайки накъде отива мачът, Боби Михайлов звъни на Бойко Борисов да го попита какво да каже и да замаже, така както премиерът обяснява, че сме изпреварили Румъния и корупция няма.

'31 - 4:0! Пепе вкарва с глава след корна, след като го бие Роналдов и всички са отишли на флагчето да го пазят.

Почивка. Дано да е по кратка, че тоя мач много късно са го нагласили.

'52 - Не!Новините с разочарование отбелязват, че известните в португалския отбор не са още много с повиквателна за тоя мач.
'56 - 5:0! Куарежма вкарва, след като прави такъв финт на Живко Миланов, че последният сам си става зет.

'60 - Вече са пуснати повечето резерви на Португалия, които си разцъкват за здраве, удрят три греди и темпото е по-бавно от мисълта на онези хора, дето винаги стоят с отворена уста.

'67 - Ивайло Петев звъни на треньорите от Югозападна В група да пита така ли се чувстват, когато играят с ЦСКА.

'69 - БФС решава, че по-удачно название за новия формат на А група ще е "Лига Моци".

'72 - ДАНС обявява, че всичко е било учение и нулира резултата и връща документите на футболистите.
'73 - ДАНС отменя отмяната, за да се осребрят фишовете.

'80 - Тони Тасев влиза в последните минути и изглежда като дете в оръжеен магазин - ненамясто, но с особено ококорени от радост очи.

'Край. Отбелязваме за успех, че Кристиано не ни е вкарал гол.

Колко пари ще изгубите с оглед, че zhelyo позна 2:2 на Байерн и Юве?

Избери отговор!
Край