БПЦ праща Кобрата срещу сирийските бежанци

Sep 29, 2015     zhelyo     2487
КЪДЕТО ВЕЧЕ ТЕ Е СТРАХ ДА НЕ ТИ ГЕПЯТ РОЛЕКСА НЯКАКВИ С ПРЕКОМЕРЕН МЕЛАНИН - След като оповести публично нежеланието страната ни да приеме повече бежанци, БПЦ обяви, че е сключила договор за охрана на границите ни с Кобрата.


"Кобрата веднъж се препъна срещу жидомасонския заговор, след като Кличко си беше сложил тухли в ръкавиците, затова сега е още по-надъхан да помогне в борбата срещу налагането на шериата", сподели по-неизвестен член на Църквата, който преди 89-та се е подвизавал с агентурния псевдоним Палавника.


Плановете са най-великият ни боксьор да бъде позициониран около турската граница. "С един удар ще праща по двама-трима бежанци обратно в Сирия, където те трябва и да са, за да се бият за клетата си родина", поясни Палавника. 
На въпроса какво ще правим, ако бежанският поток нарасне или Кобрата трябва да отиде в Германия за боксов мач, от БПЦ поясника, че до седмица-две в цяла Западна Европа ще бъдат отменени боксовите мачове. "Очаквам до сряда, най-късно четвъртък да наложат там шериата и Меркел да сложи никаб", каза Палавника.


"В случай, че Кобрата поиска да си почине, можем да пратим вместо него Сашо Пацов и Коко Тайсъна, които също са патриоти", допълни представителят на БПЦ.


Жмудата

Какво правите в последните дни преди налагането на шериата?

Избери отговор!
Край