Бойко Борисов записа Харвард задочно

Oct 25, 2021     Emil Vasylev     17112
Лидерът на ГЕРБ в последно време заляга сериозно над учебниците, издадоха негови приближени.

Оказва се, че Бойко Борисов е записал задочно в престижния Харвардски свободен университет. Той не бил воден само от чисто академични подбуди и жажда за знания, а се хвалел, че всъщност веднъж вземе ли тапията от Харвард, четвъртият мандат му бил в кърпа вързан.

Строителят на съвременна България бил силно повлиян от истерията с Кирил Петков и Асен Василев, които като възпитаници на бостънския ВУЗ станаха тотален хит на политическата сцена и за няколко месеца се превърнаха във втора политическа сила според родните социолози.
Той се явил още през август на кандидат-студентски изпит и го издържал успешно с отличие.От Харвард му предложили стая в общежитието, която Бойко евентуално само леко да постегне, но той предпочел задочното обучение.

Сега ежедневно прелиствал дебели харвардски бумаги и се подготвял за първата сесия през януари. Личният партиен PR Севда Арнаудова го изпитвала, за да запомни материала по-бързо, двамата правели и диктовки.

"Много е амбициран, все едно виждам нов човек. Той винаги е устремен максималист, независимо дали ще играе белот, мач или ще завършва Харвард, Бойко дава всичко от себе си за крайната победа" - споделя Тома Биков.


 

Каква специалност се е писал?

Избери отговор!
Край