Борисов и Пеевски: Цветан Василев си измисля, защо не казва нищо за ТИМ?

Sep 9, 2016     zhelyo     24247
ОСТА СИМИТЛИ-БАНКЯ-ХОТЕЛ БЕРЛИН - След като банкерът в изгнание Цветан Василев обяви, че Делян Пеевски и Бойко Борисов оглавяват два клана, които злоупотребяват и срастват властите у нас, двамата изненадващо отговориха.


Те не разчетоха на типичния прийом да мобилизират медийните лайнометки, издържащи се с банкови кредити, обезпечени с много въртеливи задници, нито пък преровиха нечий телефон, от който да пуснат компрометиращи скрийншоти.


"Е кво, ние сме виновните, така ли. Малко за Прокопиев от кумова срама. А защо мълчи за ТИМ, за Ковачки? Като си казал А, кажи Б, така всеки знае" - разпеняви се Пеевски, който по думите на Василев му помагал преди време и затова банкерът му дал да се разпорежда с активи на банката, все едно са на Доган.
"За жени си говорихме, да. Щото като дойде у нас в гаража, искаше ключовете за къщата в Барселона. Ма аз не усетих, че иска просто да избега и си рекох, че е забил некоя. И като почна да ми увърта, не ги дадох и после ги дадох на Пеевски да занесе некакви машини от Булгартабак в Испания. Но нека не гледаме това сега, по-важна ми е Европа" - коментира Борисов.


"Да, това от днес са едни мустакати лъжи. Аз нали се махнах, нищо не правя повече в България, беден и безпризорен съм. А пък тука колегата (сочи към Борисов - бел. zh) ако имаше толкова власт, щеха ли да му се смеят две хиляди души в Интернет, докато си прави каквото си иска, ако наистина можеше да извие ръцете на целия бизнес в България?" - завърши Пеевски и се върна към кофата си с киноа.


zhelyo


 

Какво мислите вие?

Избери отговор!
Край