Борисов дава мнозинство и министри, ако му дадат да ползва апартамента, в който камерите са само отвън

Jun 13, 2022     zhelyo     6765
НА СВЕЩИ - Бившият и бъдещ премиер на България отиде на църква, за да стигне до малко изкуствена светлина, така че да коментира на живо във Facebook актуалните държавнически теми.

Бойко Борисов обяви, че в такива времена ще постъпи както винаги - като държавник, и няма да остави държавата на произвола на настроенията на очевидно самотен, изолиран, болен, халюциниращ и диктаторски настроен човек, като не се разбра дали визира Путин или някой друг.

"Нямам тежки и непосилни условия. Искам просто еднакъв аршин. Ако ще дам 12 депутати на ПП, искам Кирчо и Ленчето да ми дадат ключа за квартирката, защото ми писна мене да ме снимат и вътре" - сподели лидерът на ГЕРБ.
Той допълни, че независимо колко са различни, очевидно с настоящите управляващи имат и общи проблеми, въпреки че него точно не го били качвали в ПИК, а в друг тип неграмотна медия със съдържание, насочено към изключително интелигентни и начетени представители на електората.

"Готов съм да дам и министри, да ги подаря, без да заплашвам, че ще ги изтегля. За международното положение номинирам Гонзо, защото стабилизира ситуацията и на Запад, и на Изток, 2 точки от единия до другия край на Европа извади. За спорта може да сложим някой украински бежанец, очевидно умеят да печелят какво ли не и ще донесат добър манталитет. За енергетиката пък викам да има приемственост и с жест към предишния коалиционен партньор предлагам да си е за Орлин Алексиев" - великодушно предложи Борисов.

Трябва ли да приемат?

Избери отговор!
Край