Правителството: Прокопиев лъже, врътката с ЕРП-тата няма да е на 15, а на 16 май

May 15, 2014     zhelyo     4746
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - След като вчера агенция Блиц публикува кореспонденцията на Иво Прокопиев с журналистите от собствените му медии, в която им дава наставления да разследват и съберат гледни точки около предполагаема схема за популистка акция срещу ЕРП-тата, правителството отрече това да е истината.


"Прокопиев пише, че готвим това за 15-и май, а ние го готвихме за 16-и! Хаха, тъпак!" - коментира шефът на кабинета Мария Дивизиева - разкошен човек по думите на Станишев.


В страната отзвукът от наставленията до журналисти от Капитал и Дневник на Прокопиев е голям - стотици журналисти се дивят как така опорната точка е да се питат различни хора и да се разследва един такъв сценарий.
"Защо просто не копи-пейстнат писмото от шефа си? Ще събере един милион лайкове и коментари! За какво им е да разследват и да търсят гледни точки" - дивяха се журналисти от онези издания, които са малък семеен бизнес.


Самият Прокопиев обеща занапред да не представя информация, която да се използва за раздухване на медиен прах покрай обвиненията към депутати в държавна измяна заради Газпром.


zhelyo

Кой?

Избери отговор!
Край