Признаха: 1.5 млрд. от бюджет 2014 ще бъде за митинги, вкопаване във властта

Nov 29, 2013     zhelyo     2350
Правителството излезе с изненадващо искрена позиция на критиките, че от бюджет 2014 не става ясно за какво ще бъдат похарчени близо милиард и половина лева, отправени от Реформаторския блок в столичния квартал Мусагеница.


"Няма какво да се морим вече. Нагли сме и няма смисъл да го крием. Парите са за контрапротести, партийни митинги, охрана на властта и вкопаване в нея" - с ехидна усмивка сподели човек, на когото може да се прати писмо на адрес poresharski@abv.bg. Да, poresharski!


Очаква се демонстрантите в полза на властта идната година да бъдат возени с чартърни полети, ултра-бързи влакове, новите правителствени S-класи и да отсядат под наем в къщите на Делян Пеевски и майка му. С парите ще се покрият и безкритичните редакционни политики на множество медии из страната, така че обществото да се разделя все повече, лашкано от манипулации.
"Всъщност не можем да събрем нито ДДС, нито акцизи, нито данъци, така че тези 1.5 милиарда са част от едни съвсем несъществуващи до голяма степен пари" - призна човекът с e-mail адрес pchoby@gmail.com, изпълняващ функцията на финансов министър.


Междувременно опозицията обяви, че настоящата тройна коалиция кара хората да бленуват коалиционно правителство между Бойко Борисов, Иван Костов и трите доставчици на електричество в страната.


zhelyo

 

Оценявате ли, че поне почнаха да са искрени?

Избери отговор!
Край