Бареков: Държавата да инвестира в мен, за да стана като Капитан Америка

Apr 23, 2014     zhelyo     4003
СВЕТЪТ, КЪДЕТО СПАСЕНИЕ НЕ ДЕБНЕ ОТНИКЪДЕ - Бъдещият премиер и настоящ най-невероятен мъж в България Николай Бареков призова държавата да инвестира в програма, която да го превърне в истински свръхчовек.


"Колкото и да съм неповторим, аз си имам някои лимити. Но гледах Капитан Америка на кино и смятам, че с помощта на технологиите, аз мога да стана още по-силен закрилник на доброто и българския народ" - сподели Бареков пред милиони хора и журналисти, носещи фланелки с неговия лик.


Според Бареков инвестицията от няколко милиарда лева в това той да стане свръхчовек ще доведе на България много позитиви, от предстоящото му умение да върти бира&скара за цял народ - до възможността да обиколи всички телевизионни студия, в които да се изтъкне като най-хрисим и добър, преживял троен катарзис на сърцето и две-три осенявания на ума.
Разбира се, Бареков нямало да носи помпозното название Капитан Америка, а просто щял да бъде Пазителят на България, твърди с подчертана три пъти с розов химикал скромност.


Междувременно дъното заведе дело срещу България за системен тормоз и издевателство, след като било стигано и му се посягало фактически през час.


zhelyo

Докъде ще стигне Бареков по пътя към прогреса?

Избери отговор!
Край