Локализираха автентичното дясно в България в една от личностите в главата на шизофреник

Mar 29, 2017     zhelyo     5465
БЪЛГАРИЯ - Пресцентърът на МВР излезе с добри новини за издирваната от край време авентична десница в страната, която късно снощи е била намерена.


Автентичното дясно в политическия живот на България е било локализирано по случайност в денонощен магазин в Люлин 7, като на него се натъкнали двама патрулиращи полицаи, влезли в магазина за кафе, където видели човек, предизвикал вниманието им със странни тикове и голота от кръста надолу.


"След кратък разпит на лицето бе установено, че то е освидетелствано с тежка форма на шизофрения. След щателен обиск на самоличностите, органите на реда открили, че в една от тях се е стаила истинската и автентична политическа десница в България. И си е добре" - съобщават от Вътрешното министерство.
Очаква се споровете и инсинуациите за това къде е и кой е автентичното дясно да бъдат прекратени и шестимата спорещи досега да си легнат.


Разбира се, симпатизантите на автентичното дясно обявиха, че не бързат да се радват, очаквайки автентично дясната подличност на човека в Люлин собствено да развие някаква циклофрения и поне 2 други самоличности, да се разцепи на няколко формации и т.н.


zhelyo

Какво му е на автентичното дясно?

Избери отговор!
Край