78% от позитивните тестове за наркотици са поради кемтрейлс

Oct 21, 2022     zhelyo     4551
МВР - Независим анализ на полевите тестове за наркотици, с които разполагат органите на реда, установи, че в дни с повече пръскане от самолети положителните резултати скачат като Стефка Костадинова.

Според прецизни изчисления, за които е достатъчно, че вече са споменати в Интернет, то си го пише, хайде прочетете, преди да се изказвате, почти 80 на 100 от положителните тестове за забранени субстанции са дали грешен резултат заради кемтрейлс.

Разкритите данни поставят нова въпросителна относно продължаването на вътреведомственото тестуване на полицейски служители дали идват пияни и дрогирани на работа.
Очаква се специализирана акция на КАТ по проверка на изправността на газовите уредби и катализаторите на самолетите, както и проверки за зимни елерони и изправни черни кутии.

"Между другото, кемтрейлс даваше и фалшиво позитивни резултати за COVID-19, нищо ново не ми казвате" - потвърди информацията и експерт по темата, който е гледал клипчета, в които се обяснява, че пръскането е с делта разтвор и няма как да е конденз, защото едно време самолетите летяха по друг начин и не оставяха дири.

Изобщо някой в тая страна дрогира ли се?

Избери отговор!
Край