Бомба! Кемтрейлс ни пръскат с гроздова! И това не е добре!

Aug 16, 2017     Сериозен журналист     5138
СЕКРЕТНО - Низ от случайни събития разкри същността на кемтрейлс. Всички самолети, прелитащи над родината ни имат тайни резервоари, пълни с гроздова ракия, която разпръскват на случаен принцип над цялата страна.


Това става ясно от изтекъл в публичното пространство разговор между пилоти, които се изкушавали да си пийнат от скъпоценната течност. Зад пъкления план стоят няколко секретни организации, целящи деморализация на народа ни.


Тонове гроздова продължават да се сипят над градове и села, но никой не желае да издаде престъплението, за да не секнат доставките. 
"Целта им е да ни накарат да се чувстваме зле, защото нямаме пари за мезе", категоричен е Венко, който напразно пожела да запази анонимност. 


Основен проблем е, че ракията се изпива много бързо и никой не може да докаже нищо. До момента няма сериозно обществено недоволство,  но отделни граждани заявяват, че в горещите летни месеци биха предпочели мастика. 


В цялата страна се наблюдават залитащи от кемтрейлс хора на всякакви възрасти. Тайната причина за това е известна само на ограничен брой хора, читатели на сериозни интернет издания.


Непрестанното подлагане на ракия притъпява сетивата на българина, който спира да работи и да се стреми към нея, получавайки я наготово.

Коя е активната съставка на ракията?

Избери отговор!
Край