​Не!Новините купуват три вестника и национална телевизия, основават гражданско сдружение

Jun 4, 2014     zhelyo     4151
ИНТЕРНЕТ - Главният спамер и купен коментатор в медия №37 zhelyo обяви на пресконференция днес, че е изтеглил бърз кредит от джобните за вчера на Най-богатия българин във Фейсбук и с тях ще закупи три от топ вестниците в страната наред с контролен брой акции от национална телевизия, която за момента се пази в тайна.


От новинарския сайт обясняват предприемаческото си действие с аргумента, че този бизнес модел вече е утвърден в страната и че вървейки по тези утъпкани пътища ще "оправят" хората и положението в страната.


Още днес също се очаква Комисията за Защита на Конкуренцията да излезе със становище, одобряващо сделките, тъй като вчера се проведе внезапен търг на 3 декара овощни градини в Странджа и във финалния рунд на търга КТБ не успя да предложи по-висока сума от трийсетте милиона тона 5-стотинкови монети на Най-богатия българин във Фейсбук. 
Неотменима част от бизнес плана на медията се включва и основаване на гражданско сдружение, чиято основна цел е да се улесни достъпа на народа до прясно изпечени кебапчета.


Въпреки че всичко изглежда изпипано в начинанието, скептици от уважаваната агенция ПИК излязоха с ексклузивен анализ на новината и упрекнаха качествата на предприемач на zhelyo: "Бе той пише по цял ден некви неща в профила си във фейсбук и няма и една снимка с Илия Павлов! Майнааа, той дори няма дебели бивши работодатели в парламента... Ц-ц-ц!"


За политически чадъри - заявки на nenovinite@gmail.com, освен ако не сте Иво Прокопиев, защото не можете e-mail, без да ви изтече.


vicho

Нужна ли бе диверсификация на олигархичността у нас?

Избери отговор!
Край