78% от гражданите няма да дойдат на работа днес, още пишат "Христос воскресе" в общи чатове

May 7, 2024     zhelyo     3484
МЕСИНДЖЪРИ, ВАЙБЕРИ, МИРКИ - Природонаселението няма да работи и днес, тъй като все още е заето с отговаряне на рекордния брой великденски честитки, картинки и емоджита с яйца и Исус Христос, които си разпрати в неделя.

Към този час все още са отговорени едва 63% от препратените картинки с честитки, икони, яйца, гълъби и Дева Мария, разперила ръце като италиански футболист към съдия, който не ѝ е свирил 120%-ова дузпа.

"Вчера прекарахме цял ден в задръстване, защото битиви и нова телевизия бяха барикадирали София, за да питат много ли задръстване има на влизане, та се налага да наваксам днеска с честитките, понеже па в неделя преядох" - оплаква се гражданка, която няма да стигне работното си място днес.
Мнозина са изнервени, защото са пратили масово съобщение до хиляди свои приятели, роднини, познати и случайни хора, но няма как да пратят масов отговор на тези, които са ги наспамили с масови съобщения от своя страна.

"Вуистина се пише, нали? Не. Оф, ще трябва да се поправям на 7000 отговора. Айде, отначало" - тюхна се човек, който чак в края се усети да провери дали е изрядно праведен.

На колко души честитихте Великден?

Избери отговор!
Край