Освободиха Димитър Стоянов от Биволъ и румънския журналист, обещали да пишат, че корупцията у нас е само усещане

Sep 14, 2018     zhelyo     9615
ПЕРНИК - Задържаните вчера журналисти Димитър Стоянов и Атила Биро, разследвали случай на корупция, бяха освободени преди броени минути.

В разследване на #ДжиПиГейт журналистите съответно от Биволъ и RISE Project се опитали да заснемат изгаряне на документи край с. Егълница, в който момент органите на МВР се възбудили и ги натръшкали на земята.

Димитър Стоянов и румънския му колега са престояли в ареста само за през нощта, като им е осигурена вечеря, креват, четка за зъби и супер много демокрация и никаква репресия.
Двамата са освободени на сутринта с храна за изпът, като единствено са подписали декларация, че няма никаква реална корупция у нас и това е само усещане, създадено от зли и корумпирани олигархични кръгове, въртящи маргинални медии, но иначе, пак казвам, корупция няма.

Атила Биро е бил изпратен в Румъния с почести и много подаръци, като е бил насърчен да разкаже там как в България няма корупция освен в драсканиците на пет-шест сайта и вестник, вестник и половина, които са собственост на лицата на корупцията, която иначе я няма.
 

Защо по сутрешните блокове нищо?

Избери отговор!
Край