КАТ повишава с 500% подкупите за млади шофьори

Oct 8, 2013     zhelyo     4629
По-строгите мерки за шофьорите, които управляващите обсъждат, ще засегнат и сферата на подкупите, с които провинилите се и недотам провинили се водачи дават нерегламентирано на служители на КАТ.


Предвижда се подкупите от младите шофьори, които се дават често за дребни нарушения, да бъдат завишени до 50 пъти, с което да се стимулират младите водачи да бъдат по-осторожни на пътя.


"Вместо обичайната двайсетичка, ще бъде доста по-добре, ако дават хилядарка. Ще се изпържат веднъж, максимум два пъти, после няма да посмеят дори да форсират гъзарската, чинно чакайки да отмине жълтото, за да тръгнат на светофара" - съобщават специалисти от КАТ.
Както е известно, младите шофьори няма да бъдат допускани на магистралите, като така ще бъдат насърчени да преминават нервно през по-бавни, опасни и неподдържани пътища, заради което се очаква нарушенията им да зачестят.


Подкупите за по-опитните шофьори също се бъдат повишени, но с около 10-20 пъти, а за привлекателните жени ще се наложи да минават по още 4-5 пъти, за да се надухат в "оня" дрегер.


zhelyo

Давате ли подкупи на катаджии?

Избери отговор!
Край