Жена осъди КАТ, написали ѝ акт, задето кърмила зад волана

Mar 25, 2015     zhelyo     14010
СОФИЙСКИ ГРЪЦКИ СЪД - 27-годишната Петя Петрова осъди КАТ за дискриминация, след като ѝ бе издаден акт за кърмене, докато шофира.


Жената е била спряна миналия месец, след като хранела 4-месечния си Герган с кърма, прясно заредена с екстракт от киноа, която младата майка ядала всеки ден.


"Справедливостта възтържествува. Те ще ми кажат кога мога и не мога да храня детето си" - сподели жената, държаща парчета от плацентата на двете си деца в ъгъла на предното стъкло до винетните стикери.
Петрова ще бъде обезщетена с 40 милиона лева. С тях тя ще създаде фондация за популяризирането на кърменето в обществото, като например жените, четящи новините, да кърмят в ефир, или сервитьорките в Макдоналдс да кърмят, докато ви объркват поръчката и не ви дават картофите, които 5 минути по-рано са ви пробутали, без да ги искате, но излизат само още 30 стотинки."Тя караше без колан, не внимаваше в пътя, можеше да стане ПТП. Добре, че я спряхме. Не виждаме дискриминация, но щом съдът е решил, значи държавният бюджет ще плати. Голям праз! Пръдла" - коментираха непукистки от КАТ.

Кога е ОК да се кърми?

Избери отговор!
Край