Днес отбелязваме 25 години от твърдението, че ще има демокрация, промени

Nov 10, 2014     zhelyo     6413
БЪЛГАРИЯ, ПОЛУНАРОДНА РЕПУБЛИКА - България отбелязва 25 години от 10-и ноември - рождения ден на Промените, Демокрацията и насладата от тези красиви ценности, която нашите емигрирали в нормалните държави роднини изпитват.


Отбелязването на днешната дата е свързано с ритуално напомняне, че нищо не се е променило реално, а също така и с много философски публикации в медийното пространство, анализиращи разликите преди/сега, само че без логото на WS Teleshop и използването на две очевидно различни жени - едната дебела, а другата атлетична.

 
Полемики, подобни на онези за 9-и септември също ще бъдат актуални за 25-а година поред, след като малобройното население си размени поредна доза сочения с пръст и изводи КОЙ е саботирал Прехода - недолюбван и глупав тризнак на Промените и Демокрацията, останал завинаги огащен го подмишниците с анцуг, щрякащ пръсти с хигиенни нокти по ритъма на крадени от чужбина родни поп-фолк хитове и четящ евтини вестници на необозначени собственици.
Според подреждането на звездите на 10.11.1989 г. Демокрацията и Промените са зодия скорпион, като щяха да бъдат същата зодия, ако се бяха родили днес, въпреки че звездите щяха да бъдат на абсолютно различни места, понеже 12-месечният цикъл се отнася само за Земята и Слънцето, което отново доказва колко изсмукана от шарлатански пръсти е астрологията.


От утре се очаква все така да отлагаме нормалното в полза на еднократно преяждане, защото всички така правят и няма само ние да сме прецаканите, е***и сме му майката!


zhelyo

 

 

Какво са 25 години?

Избери отговор!
Край