БФС: На звука от БНТ бихме Малта с 3:1, продължаваме напред

Nov 17, 2014     zhelyo     7947
БФС - БФС поиска УЕФА да признае за резултат 3:1 на мача България-Малта, след като по телевизията през първото полувреме се чуха три гола, а нашите вкараха само един на картината.


Както е известно, БНТ сподели със зрителите едно първо полувреме със звук, разминаващ се от случващото се, като телезрителят трябваше да познае дали футболът не е на плейбек като останалата чалга у нас.


"Ясно се чу по националната телевизия, че 40 000-ната публика изригва трикратно на голове. Вярно, ще ни накажат за бомбичките, но пък атмосферата бе като за празник, който УЕФА не бива да ни отнема" - сподели Борислав Михайлов.
В кадрите по националната телевизия се видя мач, завършил 1:1 и изпусната дузпа за България от страна на Ивелин Попов, постъпил достатъчно хуманно да спаси топката от тоя фарс, изритвайки я извън стадиона.


"Малта са масони, илюминати, работещи на световно ниво в заговор срещу България. Няма да позволим това!" - споделят патриоти, твърдящи, че химнът на Малта, пуснат наобратно, е послание от дявола, което трябва да се освирка.


zhelyo

Какво ви е мнението?

Избери отговор!
Край