Забраняват футбола в България, тенисът става национална кауза

Feb 14, 2017     zhelyo     4826
У НАС - Всички професионални и футболни лиги в България ще бъдат закрити тази пролет. Това беше решено на извънредно събрание на БФС, на което присъстваха и други хора, които разбират от футбол.
 

Всички на събранието се обединиха около идеята, че от футбол в България няма смисъл. Като главна причина за това бе изтъкната дългата зимна пауза в страната, през която голяма част от феновете и без това забравили на кой отбор симпатизират и най-вече защо го правят. Всъшност всички те установили, че животът им е много по-хубав, когато не се налага веднъж седмично да чоплят групово слънчоглед на открито. 
 

За радикалното решение е натежала и еуфорията около Григор Димитров, който успял да привлече много от футболните запалянковци на своя страна. В момента агитките на Левски и ЦСКА дори са се обединили и мислят нови песни и хореографии за следващия мач на Гришо. Тарторите на двете групи дори са се разбрали да си поделят по равно парите за факли и пиротехника. 
 
След като тенисът бе обявен за национална кауза, Кирил Домусчиев реформира Лудогорец и на мястото на 70-те бразилци купи 58 швейцарци, няколко сърби, испанец и две мъжо-американки, както е политкоректното название на ситуацията.


С формирането на ново Народно събрание се очаква да бъде забранено излъчването на всички западни първенства у нас, а патрули да следят дали някой не рита топка пред блока. За такова нарушение ще се предвижда до 3 години затвор за пълнолетни граждани, докато всички лица под 18 години ще трябва да прекарат 24 часа в ареста и да се сдобият със съдебно досие и прическа като на Йордан Лечков. 


Венелин Костадинов

Футбол или тенис?

Избери отговор!
Край