Ултрасите на Лудогорец носят трибуна Моци в София за мача с ЦСКА

Nov 19, 2014     zhelyo     6416
РАЗГРАД - Митичната трибуна Моци ще дебютира тази събота от 16:00 часа на стадион Българска армия за двубоя ЦСКА-Лудогорец. Това стана ясно, след като гостуващите фенове обявиха, че секторът за гости в Борисовата градина няма да ги побере.


Очаква се поне 19 000 от най-верните ултраси на разградчани да тръгнат за София, където да останат и до мача с Ливърпул идната седмица.


"Знаете, че в София пълним националния стадион и билетите свършват в аванс. За мача за първото място в шампионата ще си донесем трибуна, както на "Васил Левски" си носим светлинно табло" - сподели собственикът на тима Кирил Домусчиев.
Верните привърженици на Лудогорец дават мило и драго, за да бъдат навсякъде с любимците си, стига милото и драгото да не надвишава 12 лева за отиване и връщане, припомнят медии, следящи хубавите порядки на националната кауза.


Между мачовете с ЦСКА и Ливърпул пък се очаква Лудогорец да спечели детската Евровизия, световната титла по бокс и новият заем на правителството да излезе по-тънко, защото Светльо Дяков тича много.


zhelyo

Как ще свърши съботния мач?

Избери отговор!
Край