Уест Хям - Тотенхям (Предварително по минути™)

Sep 22, 2017     zhelyo     4986
Дербито в Англия на кръга е между Западния и Тотемния хам. Насред бившия Олимпийски стадион двата тима ще поритат топка, но на нас ни се пада дълъг уикенд и може да са ни завели на мол или на СПА, та нека се подсигурим с преглед на мача в аванс.

'Начало - Димитър Пенев е на трибуните. Чул, че за домакините играе Чичовото и дошъл да гледа.

'11 - 0:1! Хари Кейн ушляпва гол. Ма е така, между другото. Пляк-жмак и айде. Нали.
'27 - Димитър Пенев малко го е яд, че се е разкарал до Лондон, понеже разбрал, че всъщност играе Чичарито.

'38 - На терена нахлува безпризорно куче. Хюн Мин Сон преяжда и до края на полувремето му е тежко, тътрузи краката и се оригва шумно.

'44 - 1:1! Андрей, но не Андрей Райчев или Андрей от Иван, а Андрей Аю шляпва гол, след като Юго Ориз преживява традиционните си 20 секунди на полувреме, в които се мисли за Илко Пиргов.

'Почивка. Диджей Теди Джорджо поддържа настроението на трибуните с ведро подвикване, а момичета на Еврофутбол ритат топки по чичовците, които да участват после в томбола.

'53 - Деле Али играе с ръкавици с два пръста, за да не може да покаже среден пръст и да се мобилизира цялата власт на Острова и УЕФА да разследва.
'60 - В игра за Уест Хем влиза Огбончо Генчев.

'68 - На трибуните идва Любо Чука да пита нещо, че май някакви момчета се представяли за Чуковете и да ги види какво имат предвид.

'77 - 1:2! Хари Кейн продължава септемврийската си промоция да шие по два гола на мач този месец. По-голям от хляба!

'86 - Славен Билич казва: "Аз не съм Арсен Венгер, не мога повече" и си тръгва преди края, за да не се блъска в градския транспорт.

'Край. Почетиньо пита Даниел Леви дали Тотнъм не може да домакинства на Лондон Стадион, а не на Уембли до края на сезона.

То кво да ви питаме, всичко е ясно?

Избери отговор!
Край