ЦСКА - Копенхаген (Предварително по минути™)

Aug 9, 2018     zhelyo     6320
В първи мач от незнамсикой предварителен кръг на турнира Лигава Европа ЦСКА посреща отбора на Копенхаген. Датчаните живеят добре и имат пари за по-истинско сирене от нашенци, но всъщност този отбор не е пълен с футболисти, дето да ги знаем от фифата или футбол менаджер сериите.

'Начало - Мачът почва в девет без петнайсе, поразхладило е и хората на стадиона угодно си поразлепят от бедрата залепналите през деня тестиси.

'12 - За 12 минути коментаторите не успяват да кажат нищо повече за Дания, освен че оттам са ония хубавите бисквити в метални кутии, в които кутии се държат шевни принадлежности или пирони, винтове, гайки и шайби.
'27 - Мауридес изглежда все едно е злият близнак на Каранга, който е изяждал храната на брат си и това екзалтира домакинските фенове.

'35 - Копенхагенчани взимат инициативата в мача и решават, че трябва да се играе при условието "кой завари".

'43 - 0:1! Даме Ндое ушива гол, след като защитата на ЦСКА се самохипнотизира, гледайки ненужните шарки на екипите си.

Почивка. Ел Маестро си сменя ризата, след като на тая явно ѝ е свършил късметът.

'53 - 1:1! Мауридес вкарва след центриране на ганайския Едвин Джеко от лявото крило.
'61 - В игра за Копенхаген влиза Роберт Сков, което сега българско име ли е и това момче има ли някой прадядо от тука или Македония?

'70 - Виждаме в ложите до Гриша Ганчев и Стойчо Стоилов кралица Маргрете Две, която е видяла въздействието на Орбан над Лудогорец и е решила да повтори тактиката.

'78 - Спорна засада лишава ЦСКА от гол, но съдията не го присъжда, въпреки че тукашния VAR е един човек, дето го е видел по телевизията и вече е писал статус във Фейсбук.

'86 - Двата отбора доиграват мача предпазливо и пипнешком, защото Валери Симеонов е минал да угаси лампите и да каже "я по-тихо!"

Край. Метрото е затворило

Кой ще продължи?

Избери отговор!
Край