Тотнъм - Ливърпул (Предварително по минути™)

Aug 26, 2016     zhelyo     8612
Утре е денят ЖМ! В Англия в битката за футбола се изправят два отбора, които са ведро нелепи по свой собствен начин. Изпускащият питомното, точно преди да го сложи в тиганя Тотнъм посреща винаги амбициозния като селско момиче с родители, имащи нереалистични очаквания Ливърпул. Ето как ще протече събитието:

'Начало - Все още по лицата на феновете и на двата тима е изписана надеждата, че това няма да е поредният такъв един сезон.

'6 - Деле Али вече е направил едновременно 14 финта, които всеки да си слага във Vine, но и 25 грешни къси паса.
'10 - Теренът на Уайт Харт Лейн за пореден път по нищо не е по-добър от този на стадион Тича, като изключим всичко.

'19 - Даниел Стъридж е все още здрав, но е трудно подвижен, тъй като е увит в bubble wrap.

'27 - 0:1! Кольо Тиньо вкарва такъв един гол, че защитата на Тотнъм иска нотариална заверка, за да повярва, че това се е случило.

'31 - 0:2! Джеймс Милнър реализира гол с една от фамозните си задни ножици.

'33 - Феновете на Ливърпул се прибират, за да чистят рафтовете от прах, за да може да сложат титлата.
'37 - Twitter пада, след като всички земни привърженици на гостите прекаляват с хаштага #ThisYearIsOurs

Почивка - Тошко Славков Почетино надъхва момчетата си за обрад, заплашвайки ги с Анита Майзер.

'48 - Видимо окрилени играчите на Тотнъм спират да разчитат на Уайна Яма да е основна креативна единица и тръгват да мешат, петички, чешки улички и колумбийски магистрали.

'51 - Хари Кейн индикира възхода в играта на домакините, ритайки топка в генералната посока на аурата на Миньоле.

'59 - 1:2! Ерик Ламела, известен още като аржентинския Маламов, вкарва гол, след като най-после тотнъмци откриват, че през цялото време зоната на левия бек на Ливърпул е била пазена от изпарител срещу комари Raid.
'64 - Садьо Мане от Брусарци навърта около 4 километра с финтове и средна скорост 93 км/ч, преди да бъде спрян жена при подлез, която го пита дали има 2 минути да ѝ отдели за някаква поредна благотворителна измама.

'69 - Мачът е прекратен за кратко, тъй като английската кралица вече е на възраст и е решила да дойде да открие и пререже лентичката на новия стадион на Тотнъм 2 години по-рано от предвиденото.

'73 - Бабата си тръгва, обещавайки до 10 години да има поне една готова изцяло магистрала в Англия. Футболът продължава.

'74 - 2:2! Деян Ловрен, който е пред развод, се е повъзбудил от бабата и проспива умерено бърз рейд на Хари Кейн, завършващ с късо пасче към Винсент Янсен Петров, който я шиши долу в единия от няколкото възможни ъгли.

'78 - Феновете на Тотнъм са в екстаз - това ще е поредната година, в която ще се наслаждават на сравнително добър отбор, красив футбол и безполезни резултати.
'84 - 3:3! Внезапно в мача влиза Златан Ибрахимович и вкарва два гола, за да ни напомни, че все пак този сезон най-досадното нещо ще бъде Манчестър Юнайтед.

Край. Хубав мач, вълнуващ футбол, весела кралица. 

Обрече ли футбола на скука и максимум един гол zhelyo с тази си урочасваща прогноза?

Избери отговор!
Край