БоРусия Дортмунд - Жидомасони (Хибридно по минути™)

Mar 10, 2016     zhelyo     3683
Жидомасонският заговор в лицето на Тотнъм ще гостува на руската хибридна пропаганда в лицето на БоРусия в немския Перник - Дортмунд. Гелзенкирхен е Радомир, ако толкова държите да знаете.


'Начало - Раян Масон прави рептилско заклинание, контрирано от вуду-ритуал от Обамаянг. Европа не се разпада, въпреки че целта и на двамата е това.

'7 - НАТО пуска бомби, след като осъзнава, че Русия не само съществува в името Борусия, но Вестфаленщадион може да се преведе като стадион падането на Запада.
'18 - Появява се сензационен хибриден слух, че Хари Кейн е гей, известен като Мата Хари.

'21 - Про-руските футболисти на БоРусия се скарват с Нури Сахин и Илкай Гюндоган и спират проекта за чешка уличка, известен като турски поток на офанзивната игра.

'38 - 1:0! Свен Бендер се вслушва в дядо си Остап Бендер и измамва съдията, че е вкарал гол.

Почивка. Примирието е нарушено със загрявки от страна на резервите. Някои от футболистите на домакините пък са пратени отпускари в Донбас.

'48 - Бежанците превземат Германия и карат Швайнщайгер да се казва вече Пеевски. Взимат Ангела Меркел за жена.
'57 - Насер Шадли се чувства ненамясто и бива сменен от Муса Дембеле, което не променя нищо.

'63 - 1:1! Юдейските медии на Тотнъм пускат новина, че 12-годишна фенка на БоРусия е била превърната в толерастка и искала да се ожени за Хабиб от Алжир, което кара всички домакини да излязат от стадиона с факли и да се саморазправят, което позволява на Кристиян Ериксен да ушие гол.

'69 - Доналд Тръмп повежда кампания Make Borussia score again, но съдията очевидно е мексикански илюминат и вдига засада на Марко Ройс.

'73 - Янко Фертонген и Тоби Аудивартбург дърпат конците на Брюксел и оттам започват натиск да се постави ограничение на скоростта на Обамеянг.

'81 - Томас Тухел обявява, че Сорос прави селекцията на Тотнъм и всички играчи на противника са платени.
'Край - Кибер-атака от кремълски тролове и контра-кибер атака на Мосад прекъсват работата на всякаква техника и мачът е оставен да се доиграе на реванша.

 

Кой ще се класира?

Избери отговор!
Край