Сложиха скоба на автобуса на Моуриньо

Apr 28, 2014     zhelyo     6530
 ЛИВЪРПУЛ, АНГЛИЯ - Малко след победата на Челси над Ливърпул в неделния мач, медиите на Острова гръмнаха с новината, че  автобусът на лондончани е бил закопчан със скоба.  

   
Британските таблоиди са категорични, че автобусът е паркирал неправилно пред източната врата на стадиона и е престоял повече, отколкото му е било позволено. Глобата отнесъл опитният португалски шофьор, специалният корифей на паркирането, Жозе Моуриньо.


Големите ежедневници припомнят, че това не е първото провинение на ексцентричния шофьор и грамадния му двуетажен автобус. Досега той е отнасял немалко глоби по сума ти паркинги из цяла Европа, заради неспазването на правилата. Именно този факт е доказателство за побелелите коси на ветерана, смятат професионалните медийни клюкарници в родината на футбола.
 
Потърсен  от медиите за коментар след поредното си неправомерно деяние, Моу коментира така : "Това е поредната несправедливост спрямо мен и моите пътници. Ще си платя глобата и продължавам смело напред. Продължавам да твърдя, че никога не съм правил и не правя нищо нередно. Жалко е да се хвърлят подобни инсинуации върху мен, а по този начин и върху целия клуб."


От клуба заявиха, че ще подадат поредното си оплакване - този път до Агенция "Пътно-транспортен контрол", град Ливърпул.


nakata
 

Как да се преодолее автобусовия монопол на Жозе?

Избери отговор!
Край