Челси - Арсенал (Предварително по минути™)

Feb 3, 2017     zhelyo     7578
Из Лондон ще ритат топка футболните репрезентации на квартал Челси и имитацията на казанлъшкия Арсенал. Ето как ще протече:

'Начало - Арсен Венгер приютява в шубата си четвъртия съдия, тъй като е решил да нормализира отношенията си със съдийското войнство.

'4 - Диего Коща шибва лакът в лицето на Кошчиелни, а после и по един в лицето на всеки футболен коментатор, казващ лакет. Съдията се прави на невидял.
'5 - Венгер е бесен, гони четвъртия съдия от шубата си и 5 минути му изхвърля четка за зъби, дрехи, кафеварка, общи спомени от съвместния им живот.

'14- За да спести от плащане на Диема, президентът Радев гледа мача, кръжейки над Стамфордбридж със Спартана.

'23 - Борисов и Москов пък гледат мача между любимите си отбори в Банкя, докато Иван Костов им прави на скара вегански кюфтенца от соя и алги.

'30 - Алексис Санчез бива ритнат през лицето от Давид Луис, който в своя защита твърди, че чилиецът изглежда много по-добре така. Съдията влиза в положение на Сайдшоу Боб и не ми свири фал.

'31 - Венгер вече е извън кожата си и всичките му вени са се издули, с което все повече прилича на това, което предполагаме, че е пенис на много възрастен, но все пак потентен човек.
'40 - Червен картон! Йозил е изгонен, след като не успява да отговори правилно на въпрос от съдията "С какви очи играеш за Германия, турчино?"

Почивка. Арсен Венгер не може да повярва какво се случва и се опитва да се ощипе, за да се събуди, но е прекалено гърчав, за да се нацели.

'49 - Диего Коща яхва трактор, с който минава през краката на Шкодран Мустафи. Тръмп му издава платинена зелена карта.

'51 - Венгер е отчаян, звъни на Българския Хелзинкски комитет, на Господари на ефира и пише на всяка страница с над 10 000 лайка във фейсбук да разкаже за неправдата.

'65 - Спартанът на президента Радев каца, защото Елена Йончева е хапнала Данон Активия и самолетът трябва да се почисти.
'70 - Червен картон! Съдията най-после гони испанския бразилец Коща, когото някои наричат Коста, а трети наричат Гонзо на стероиди. 

'73 - Научаваме каква е била причината за червения картон - Коща бил част от Реформаторския блок, а пък съдията бил възхитен от вълнуващите коментари на Нойзи от Нова република в студиата на Диема.

'80 - В целия мач няма удар с топка към една от двете врати, но има няколко удара с юмрук, удари с тежки предмети и един сърдечен удар на човек, който си е облечен в онези покривала за трупове от филмите.

'85 - Антонио Конте удря Арсен Венгер, който вече не издържа на провокациите и моли президентът Радев да го вземе на самолета, защото има нужда за момент да е над нещата.

Край. 0:0 за Тотнъм!
 

Прогнозата 0:0 значи, че мачът...

Избери отговор!
Край