Синдик Дора Милева влиза в Меси, Николай Паслар поиска да го преименува на Александър Томов

Jul 12, 2016     zhelyo     7832
СОФИЯ - Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева ще бъде нагърбена и с бъдещето на аржентинската суперзвезда Лионел Меси, който получи присъда от 21 месеца затвор заради укриване на данъци.


Въпреки че няма да излежи ефективно присъдата си, голмайсторът на Барселона ще трябва да бъде оздравен, а за целта в него трябва да влезе синдик, който да изчисли дълговете, да пресметне и оцени наличното, както и да изпрати двойник на Меси на подготовка в Самоков, когото да обяви за автентичен, въпреки че не е, а е просто някакъв безработен човек, който е задлъжнял в казино Ефбет.


Междувременно човекът на Гриша Ганчев в ПФК ЦСКА АД - изпълнителният директор Николай Паслар, е подал молба до ГРАО оригиналният Лео Меси да бъде преименуван на Александър Томов или евентуално на Лупи Меси, а самият Ганчев е навил Стоичков да припознае за Меси Пабло Пиати, който в момента играе за Валенсия.
Ситуацията продължава да е динамична - ще успее ли Меси да изплати дълговете си към испанската държава? Къде проспаха испанските институции неговите шмекерии? Какво е компетентното мнение на Георги Градев - ще може ли аржентинецът да получи лиценз да носи капитанската лента на Барса през идния сезон или ще се наложи да започне от Сегунда дивисион и то само, ако му бъде разрешено да купи личната карта на Тенерифе и да играе с нея?


Феновете на аржентинеца настръхнаха, започнаха все по-яростно да защитават различните си гледни точки, не стигнаха до съгласие и взаимно се обявиха за платени, а Цимбика и Димитър Ангелов от нерви не издържаха и обявиха, че вече са си само от Лудогорец, защото там няма разпри.


zhelyo

Автентичен ли е Меси?

Избери отговор!
Край