ФК ЦСКА също става спонсор на Левски, за да получи лиценз

Mar 23, 2016     zhelyo     5699
ГЕРЕНА - Левски разкри изненадващ свой нов спонсор - дружеството ФК ЦСКА, което очаква да наследи състезателните права на ПФК ЦСКА.


Срещу 1 милион лв. на сезон "сините" ще носят думата ЦСКА на екипите си, което възмути много от феновете на двата тима, но тяхното недоволство рядко пречи нещата да си се случват.


След като през последния сезон "сините" дублираха Търговския регистър по записване на фирми върху екипите си, бе обявено, че спонсор на тима ще стане и bet365, която букмейкърска компания също има проблеми с лицензирането си.
Лично собственикът на новото дружество на "червените" Гриша Ганчев е предложил да дари и 20 тона захар за спетемата на Левски, ако срещу дарението новият сектор на Герена бъде кръстен трибуна Микре, но ръководството на първодивизионния столичен клуб са решили да я кръстят трибуна Гел, с което Иво Тонев да подразни Кирил Домусчиев.


От следващия сезон ЦСКА ще се върне в А група, Висшата лига или там каквото се окаже названието на елитния ешелон във футбола ни, потвърдиха от БФС.


zhelyo

Защо идват толкова спонсори в Левски?

Избери отговор!
Край