Пилето обеща да спаси Левски, ако феновете го подкрепят на улиците

May 11, 2021     zhelyo     5015
ГЕРЕНА - Собственикът на пиле "Градус" Иван Ангелов се срещна с феновете на Левски, като предложи подкрепа за клуба в този труден момент.

Спонсорът на "сините" обещал да покрие дълговете на клуба, колкото и да са те - 1, 5, 10, 100 милиона лева, като споделил пред отговорните фактори от Сектор Б, че има фурми дори за влизане в групите на ШЛ.

"Единственото, което искам, е безрезервна подкрепа. Виждате, че съм обект на нападки, омаскаряване, искат да ми съсипят бизнеса и да ме захвърлят насред полето като сдъвкана норка" - заявил известният като Пилето предприемач.
Той се опасявал, че напрежението около него може да доведе до това да влезе в ролята на Васил Божков и се надявал, че феновете са си взели поука, след като отказаха да подкрепят хазартния бос, заради което вече повече от година Левски е пред фалит, а отборът бе напуснат от най-големите си звезди.

Очаква се "сините" фенове обаче да не се съгласят да подкрепят или не Ангелов, а да оставят на по-големия от тях левскар Борисов да си решава.

Ще се намерят ли безкористни спасители за синия клуб?

Избери отговор!
Край