Борисов ще помага на Пеевски да влезе във форма, двамата се картотекираха в Левски

Feb 17, 2015     zhelyo     13335
ГЕРЕНА - Сочените за нещо като собственици на Левски посредством остров, наречен Кипър, Бойко Борисов и Делян Пеевски, бяха картотекирани в тима за пролетния дял от шампионата.


Според наш сигурен източник от клуба Пеевски се оплаквал на премиера, че съвсем не е в добра физическа форма и се допитал до него как най-бързо да спре да се задъхва от мисълта за дишане. Лидерът на ГЕРБ от своя страна решил, че най-евтин вариант за двамата е да поцъкат през пролетта мачове за отбора, който може би е техен, но може и наистина да е на Тодор Батков, никой не е сигурен.


Борисов е преценил, че е в по-добра форма от Валери Домовчийски, който вкара по време на зимните приятелски мачове повече голове, отколкото отборът е вкарал през изминалите кръгове от шампионата, докато за депутата от ДПС ще бъде отредена главна роля в "синия" дефанс.
"Дидо си личи, че не е във форма, но поех ангажимент пред Стойчо Стоев да му поема кондиционната подготовка. Засега ще го ползваме за вратар, прилича на подобрена версия на Лилчо Арсов" - сподели изглеждащия като антилопа в сравнение със съотборника си Борисов.


Предусещайки евентуална криза легендарният левскар Тити Папазов обяви акция по събиране на банички, панирано пиле и пръжки, които да попречат на взривяването на съблекалнията от синдрома "не си #КОЙ, когато си гладен".


zhelyo

Ще влязат ли в добра форма двамата ни управленци?

Избери отговор!
Край