Ще Не!Напусне Ли Макс Верстапен Отбора На Ред Бул Преждевременно?

May 24, 2019     zhelyo     2600
Както е известно на всички холандците доминират в много аспекти от нашия живот. От вкусните яйчни хлебчета, които представляват малка питка с пльокнато отгоре яйце, до качествената електронна музика, футбола, а даже и Формула 1. И след ерата на Михаел Шумахер нищо не е същото в най-харесвания моторен спорт, като пилотите вече се задоволяват с управлението на болиди задвижвани от 1.6 малолитражки. Това обаче не е най-важното, защото всички пилоти във Ф1 карат болиди с такива двигалите, дори и невероятно младия, но също толкова легендарен Макс Верстапен.
Холандския пилот на Ред Бул Рейсинг е в още много крехка за спорта възраст, но пък класата му си личи от прекалено далеч. Всъщност, класата на Макс си личи още от първата му победа във Ф1, когато той бе само на 18. Сега си помислете какво правят всички останали на 18? Точно така, никой не кара нещо претендиращо за автомобил, но с малък двигател и особено голяма мощност. Още по-малко пък някой печели каквито и да е състезания. Но повечето хора не се казват Макс, нали така?
Естествено, трябва да се върнем на темата за класата на Макс. Та, тя се вижда някъде от орбитата на Меркурий, като неговия отбор Ред Бул е добре запознат с това. Австрийците всъщност са наистина отлично запознати с класата на Макс, защото те изпратиха специален космически кораб (задвижван от двигател с кубатура 1.6) до планетата Меркурий, откъдето наблюдават неговата умопомрачителна класа. Затова и отбора на енергийните напитки желае Макс да остане в тима, ако може до живот.
Да, отбора на Ред Бул наистина се надява, желае и бленува за оставането на Макс при тях. Защо ли? Защото коефициента на Макс при съответните  Формула 1 залагания на bet365 за шампион при пилотите през 2019-та е 51.00, което го поставя на пето място от всички пилоти. Кой не иска такъв коефициент в човешки облик в своя Формула 1 отбор? Абсолютно всеки разбира се. Но, какви пречки биха възникнали пред евентуалното продължаване на романса между Верстапен и Ред Бул?
Освен типичните ретроградни, планетарни и вселенски нещица, то неговата креха възраст може да се окаже неговия немезис. Нали помните едно няприятно чудовище от филмите Resident Evil на име Немезис? Точно така - много неприятно нещо. Затова и Макс трябва да се фокусира върху опциите, които има пред себе си. Все пак, той е много млад и е от Холандия. Какво са свикнали да правят хората в ниската земя? Да правят дамско и мъжко сабо разбира се!
Но ние не сме чак толкова сигурни как Макс би се справил с изработката на сабо, въпреки неговата класа и талант, заради които от Ред Бул трябваше да констриурат и изпратят цял космически кораб в космоса. В сравнително малката Холандия обаче също имат много спътници и космически кораби тип "майка", затова и още през 2016-та те осъзнаха таланта на своето момче, като го направиха спортист на годината в Холандия. Това обаче би означавало, че скоро ще трябва да мислят за нови космически тела, които да изпращат за да следят класата на Верстапен, защото той става все по-добър и по-добър с времето.
А времето във Формула 1 е крайно относително и странно. Нека не забравяме, че това е спорт, в който човешко същество влиза в малка стоманена кутия тип "цигара", и която в последствие управлява посрдством двигател от електрическа косачка. Но дори и Макс да напусне Ред Бул ние вече имаме информация, че той е почуил предложение да участва в новия клип на Галена, така че той най-вероятно ще се откаже от Ф1 изобщо и ще се насочи към поп-фолк бранша у нас.
Край