Въвеждат ред в България! Връщат родителските срещи за хора на всички възрасти!

Jul 21, 2017     zhelyo     5351
БЪЛГАРИЯ, КЛЕТА, МАЙКА - Най-сетне бе открит начин в България редът да надделее над хаоса, слободията, бащинията, хулиганизма и селяндурщината.


В Народното събрание бе приет закон, регламентиращ мащабното и всенационално провеждане на родителски срещи, на които ще се коментира поведението, постиженията и потенциала на всеки жител на страната независимо от възрастта.


"Когато си ултра-дебил, селяк и мърльо и не те мъмрят е едно. Но когато знаеш, че другата седмица вашите ще разберат какви ги правиш и баща ти ще се върне червен като домат и ще те пита защо го злепоставяш пред цяла България, зашие ти един шамар, така че да го запомниш за цял живот и ти вземе ключовете за BMW-то, което си купи, вместо да идеш в собствен дом, ще се усетиш малко или много" - споделят законотворците.
На критиките, че въпреки родителските срещи, учениците в днешно време са станали брутални катили бе отговорено просто - ако родителите на такива деца, които също са галфони, са подложени на родителски срещи и бъдат критикувани като смотани родители пред техните, все ще се наядат на шамарите.


Подобно на плащането на пенсии, провеждането на родителските срещи ще се провежда примерно в сряда за родените еди-кога си или във вторник вечер за родените по друго време.


zhelyo

 

Ще се смирите ли в очакване на родителската?

Избери отговор!
Край