Сензация! Роналдо иска да си плати, за да играе за Тотнъм!

Aug 16, 2017     zhelyo     5660
МАДРИД - Кристиано Роналдо смрази усмивките в лагера на Реал (Мадрид) от спечелената Суперкупа в неделя, като официално пожела да бъде трансфериран.


Португалската звезда на Белия балет е изразил изненадващо желание за дестинацията на своя трансфер, която не никой от Манчестърите - Юнайтед, Сити и Божидар, нито ПСЖ, нито Китай.


"Роналдо иска да играе в Тотнъм. Бил впечатлен от това, че тимът не иска да харчи луди пари за футболисти. И няма значение дали това е от романтично отношение към футбола или защото собственикът Даниел Леви е от Габрово и задължава футболистите да са с къси коси, за да не се къпят много след мач" - споделят експерти от Скай Спортс.
Носителят на Златната топка бил готов да плати на Тотнъм, за да играе в претендента за титлата в Англия през последните години и да натрие носовете на тимовете, харчещи вече милиарди всеки трансферен прозорец, вместо да дарят парите за селото на баба, детски градини и Цанков камък да се замаже.


Все още обаче трансферът не е сигурен, тъй като Даниел Леви изчислява дали няма да е много скъпо тепърва да се отпечатват нови име и номер на фанелката за звездата. Както е известно, заместникът на трансферирания в Сити Кайл Уолкър се казва Кайл Уолкър именно с цел да се спести от смяна на фанелката.
Край