Реал - Атлетико (Мадрид по минути™)

May 27, 2016     zhelyo     11457
Тази седмица окончава с Купата на България за богати отбори, известна като Шампионска лига. В Милано ще ритат два отбора от Мадрид, като единствената утеха е, че поне не ни пълниха главата с досадното Ел Класико, в което нито веднъж Меси и Кристиано не се стиснаха за гушките и да се приключва.

'Начало - Вместо химна на ШЛ пускат испанската Богдана Карадочева с нейната си версия на Мръсна и прашна, само че за Мадрид.

'2 - Ходор не пази на вратата на нито един от двата тима, да не е станало нещо?
'5 - На Сан Сиров (по Д. Пенев) плъзва слух, че мачът е решен в кабинета на испанския крал Фелипе Шест, който е издал Соломоновото решение двата тима да се слеят и да ползват лиценза на Алмерия.

'12 - Феновете на Атлетико не обичат Зидан и започват скандиране, в което го наричат на вкусен бозайник, декларират интимната дейност на жена му и анонсират, че през това време той е опора на техен орган, което е най-креативното скандиране на футболни мачове някога.

'18 - Коментаторите на мача се скъсват да хвалят организаторите и феновете на двата тима, че са напълнили стадиона и сме свидетели на истински футболен празник.

'23 - 1:0! Пепе вкарва с глава, след като Реал (Мадрид) плащат 12 милиона евро на Борис Галчев да дойде да центрира една корна.

'27 - Сладоледажийница Рафи завзема резервните скамейки и ги прави на още 8 масички край тъчлинията.
'38 - 1:1! Антоан Гризман реализира дежурния си гол, с който ще стане тазсезоншният топ-нападател на Атлетико, който ще отиде в нещо от сорта на ПСЖ, Юнайтед или Левски, ако Гонзо го одобри на пробите.

'43 - Кметът на Мадрид псува съдията.

Почивка. На паузата на терена излиза испански народен певец с две танцьорки, маже си тялото със зехтин и сок от портокали. 

'51 - Дузпа! Диего Годин застава пред лицето на Роналдо, който за момент си помисля, че гледа огледало и припада от шок.

'52 - Вратарят Ян Мастика и Мента, известен за по-кратко като Ян Облак, спасява дузпата.
'63 - Териториалният превес на Реал Мадрид е секнат с икономически санкции от страните в НАТО.

'67 - Гарет Бейл удря греда, защото го е нарекла пеленгатор.

'71 - Диего Симеонов (пак по Пената) наставлява играчите на Атлетико да предприемат пакетно придвижване, но мадридистът Бойко спира движението на пакетите като част от прочутата борба с контрабандата.

'79 - Серхио Рамов и Фернандо Торев (нали) се сбиват, но като момичета - с плесници и извърната назад глава. 

'83 - 1:2! Гризман пак е целия вътре сух и в България хиляди са убедени, че е тексаски рейнджър от Габрово.
'89 - Играчите на Атлетико лежат повече от третодивизионен носител на Купата на България след края на сезона на плажа в Ахтопол.

Край. Дюшекчиите надделяват над чаршафлиите.

Ше ходите ли на мача?

Избери отговор!
Край