Путин ни обича! Нареди: България да се класира на Световното у нас и минимум 3-то място!

Jul 5, 2017     zhelyo     5899
ГОЛЯМ ЗАМЪК С БОГАТ ИНТЕРИОР - Руският президент Владимир Путин потвърди, че страшно много обича България и може би наистина чувства страната ни като своя втора, че дори и повече от втора, родина.


С оглед предстоящото Световно първенство по футбол в най-голямата държава в света и тегавото представяне в квалификациите за него, България се нуждае и ще получи помощ.


Именно това наредил Путин с довода, че не може най-голямото постижение на страната ни след Втората Световна война да бъде свързано със САЩ, а именно класирането на 4-то място на Мондиал '94.
"Да се класират с бараж. И тука вече на наша територия трябва да станат в най-лошия случай трети. За да си избият "онова лудо американско лято", превърнало закратко населението на страната в задружен и обичащ се народ" - рекъл руският държавен глава на вицепремиера Виталий Мутко, бивш спортен министър и човек, можещ успехи в спорта.


Президентът на родния футболен съюз Боби Михайлов си пусна Преслава от кеф, предвкусвайки още 400 години на пост, носейки диви успехи и феноменално развитие за футбола у нас.


zhelyo

 

Кой ще ни е сегашният Стоичков?

Избери отговор!
Край