Контра-истерия за билетите за Лудогорец - Базел

Oct 17, 2014     zhelyo     4902
7 ДНИ КЕТЪРИНГ.bg - 83 000 полупакетни билета бяха пуснати за срещата идната седмица между Лудогорец и Базел от Швейцария в турнира от Шампионската лига, като повечето са на хора, взели си ги, за да гледат Реал Мадрид и Ливърпул, но неискащи да ходят на мача с Базел.


Билети на касите на Националния стадион ще бъдат пускани в хаотични часове и в хаотичен тираж, за да може да се засилят ежечасовите дописки в медиите, регулярно съдържащи словосъчетанието истерия за билети.


Контра-истерията на хората, искащи да си върнат част от парите за пакетни билети пък може да бъде секната заради обвинения в непатриотизъм.
Продаваните в bazar.bg и olx.bg билети няма да бъдат валидни и хората, които са си ги купили и не им се ходи с Базел, ще бъдат издирени и порицани публично от хора, които по принцип не се вълнуват от футбол, ама понеже Лудогорец бие... и са българи... и трябва да подкрепяме българското...


Същевременно стана ясно, че на екипите на отбора надписът Huvefarma ще бъде заменен с този на eCasino.bg, заради което мнозина специалисти прогнозират, че футболистите на Лудогорец ще спрат да тичат повече от играчите на Реал Мадрид и Ливърпул.


zhelyo

Защо толкова хора не искат да гледат Лудогорец с Базел?

Избери отговор!
Край