С нови 10 правила художествената гимнастика ще бие по интерес футбола

Sep 7, 2017     zhelyo     3599
СЪЧЕТАНИЕ С МИСЪЛ И ИДЕЙКИ - Международната федерация по гимнастика взе решение за незабавна промяна в правилата и устройството на състезанията по художествена гимнастика.


Целта на измененията е спортът да стане по-вълнуващ от футбола и най-после момичетата, посвещаващи живота си на дисциплина и извънземни умения, да получат милиони пари, колкото и Дани Дринкуотър, дето отиде от Лестър в Челси, въпреки че Наско Борносузов едно време беше по-добър.


Промените ще бъдат следните:
1. За да се избегне това, че оценките за рускините винаги почват от 18.500 нагоре, дори да излязат с еднокрако куче, всички индивидуални състезателки и отбори ще са с еднакви трика и прически, за да не се знае кой точно съчетава в момента и съдиите да дават честни оценки.

2. И ансамблите, и индивидуалните състезателки вече няма да излизат сами да правят съчетанията си, а по два ансамбъла или състезателки едновременно едни срещу други. За да се динамизират съчетанията, ще може да има бутане рамо в рамо, но при останали сблъсъци по време на съчетанията ще се отсъждат пряк-свободни удари, а на фаулиращите ще се дават жълт или червен картон. Ако състезателка хване чужд уред с ръка, се дава непряк-свободен удар, но има право да го ритне с крак или хълбок.

3. При ансамблите всяка състезателка тегли на жребиен принцип уреда, с който ще съчетава. На следващия ден отборът си измисля съчетание от така случилата се комбинация от уреди, репетира го и на по-следващия ден състезателно представя съчетанието. Така на зрителите няма да се налага да гледат 4 години едно съчетание, докато не се смени отборът след края на олимпийския цикъл.

4. Трансферен прозорец през лятото и зимата. В него американците купуват казахстанка, привличат българска треньорка и в последния момент шейхове от Катар дават 2 милиарда долара и сглобяват dream team, което разсърдва Путин.

5. Fantasy художествена гимнастика за по Интернет. Като Fantasy-то на английското първенство - селектираш си състезателки и на база истинските им оценки в турнирите, трупаш точки и евентуално обираш парите на приятелите, с които сте сложили по 10 кинта в началото.
6. Въвежда се изключително странно, противоестествено и спорно правило за засада, с което да може да се влияе в една или друга полза по двайсетина пъти на състезание.

7. Ако състезателите и техните екипи са забравили флашките с музиката за съчетанията или има технически проблем, трябва треньорката отстрани да тананика и тактува, колкото ѝ глас държи. 

8. Състезанията се провеждат на открито, дори при дъжд и евентуално при сняг.

9. По време на телевизионните предавания поне 10 минути операторите са длъжни да насочват камерите към трофейни гаджета от мъжки пол.

10. При равенство в крайните оценки при ансамбли си бият дузпички, а при индивидуално момичетата стрелят с топка от центъра на баскетболно игрище и която вкара, печели още и Тойота Ярис 2007 година.

Ще се вдигне ли интересът към художествената гимнастика с този пакет от мерки?

Избери отговор!
Край