Никакъв интерес към Ligue 1, хората щели да гледат головете на Неймар в YouTube

Aug 9, 2017     zhelyo     3933
ГАРАНЦИЯ ФРАНЦИЯ - Интересът към френската футболна А група след трансфера на Неймар в ПСЖ остава непроменен, а масовите футболни любители биха следили какво прави Неймар от клипчета в Интернет.


Шампионатът все още е с ранг на леко по-зрелищен от полския шампионат, който се излъчва от време на време по Евроспорт, ако няма кърлинг или колоездене, а самоубийци искат да си вземат животите чрез скука.


Нито един нов потенциален зрител на шампионата не е привлечен, сочат данни на Евростат. Нещо повече - сред някои от настоящите любители на френския футбол е възникнало опасението, че ПСЖ ще си осигури шампионската титла до 4-ия кръг и няма да има интрига.
"Инвестираните стотици милиони от Катар в този шампионат не предизвикаха желания интерес и надали ще бъдат наваксани някога. Но майната им на парите, важното е да сме здрави" - обяви бившият гуверньор на БНБ Иван Искров.


Първенството за последно бе почти интересно в България пък, когато обществото следеше развитието на Владо Манчев в Лил и проверяваше дали Рен не са се излъгали да пуснат Гонзо.

Какво би ви привлякло интереса към Ligue 1?

Избери отговор!
Край