Преминаваме към дигитално крадене на булка

Apr 14, 2021     SemenpashaIMaarbei     1730
ФЕЙСБУК - Във връзка с пандемичното положение и амбициите за дигитализация, вчера на брифинг от Министерството на патриархата въведоха противоепидемично онлайн крадене на булка.

Още в ранни зори булката пуска линк към Zoom, до който се допускат само шаферките и всички поканени от нейната страна. Булката се pin-ва и няколко часа подготвя своя тоалет. Тя споделя екрана си и заедно променят паролата на профила с нова преднамерено елементарна такава като “Galya&Mitko2021” или “Obichamte1234!”.

След това булката поства на стената си емотиконата “👠”, а момчетата от страната на младоженеца се надпреварват да коментират с емотиконата “💵”. Женихът излиза от профила си, разбива паролата на булката и краде нейния фейсбук. Той публикува на стената й вече подготвена снимка как тя изглежда натъкмена, а публикацията трупа лайк след лайк. 
Младоженецът проверява своето онлайн банкиране, където родителите на момата вече са превели финансовата си подкрепа с основание на плащането “CHEIZ”.

Младоженците отиват на сайта на кметството, където ритуално попълват онлайн форма под звуците на Сватбения марш. Накрая казват своето “да” чрез елекронен подпис на USB флашка. Лайфът се премества във фейсбук, където DJ Дамян поздравява всеки коментирал. 

"Това е революционно!”, коментира Генади Бориславов от Министерството този понеделник. "Това ще позволи да се провеждат сватби със стотици гости и никой няма да се цупи, че не бил поканен".

Бихте ли се венчали електронно?

Избери отговор!
Край