Монтана - ЦСКА ще се играе едновременно на още 4 стадиона, за да побере публиката

May 10, 2016     zhelyo     9596
БФС - Родните футболни управленци взеха дръзкото решение финалът за Купата на България да се играе едновременно на 4 стадиона, след като само за седмица бе разпродаден Националният стадион Васил Левски.


Според статистици това значи, че двубоят между Монтана и ЦСКА ще бъде най-посетеният мач между български тимове откак телевизиите почнаха да ги излъчват с по-добро качество от ония старите разфокусирани камери на Канал 1, в които цветовете съвпадаха с истината рядко и първите африкански играчи в А група приличаха на смърфове.


"Кога друг път ще захлебиме така от продажба на билети? Сигурно ако се играе тука мач между САЩ и Русия!" - си казаха днес Боби Михайлов и други изнасилвачи на футболната игра.
Предвижда се нападателите и вратарите да играят на Националния стадион, в Бургас да играят защитниците и халфовете, треньорският тактически двубой да бъде в Благоевград, а съдиите да правят отсъжданията си на произволни стадиони за по 5 милиона евро в някое безлюдно село.


Междувременно 12 милиона българи в чужбина пуснаха запитване до Валери Симеонов дали може да се приберат, за да гледат най-значимия сблъсък на българския футбол за настоящия век. Лидерът на НФСБ се съгласи билети да се продават само в градове с над 20 милиона души население.zhelyo по сигнал на zhelyo-баща

Защо им е на хората да ходят на тоя мач?

Избери отговор!
Край